Actueel

De Katjeskelder

De gezinsvakanties zijn voor 2019 achter de rug. Momenteel wordt de reservering voor 2020 geregeld, onze gezinnen kunnen dus weer rekenen om in dit mooie en gezellige pasrk te verblijven. Vanwege een cosmetische upgrade van de bungalows die we beschikbaar kregen, zullen we waar-schijnlijk moeten switchen naar andere accommodaties vanwege het verhoogde prijsniveau.

Op weg naar de gastenbungalows
Het is leuk werken bij de SLOA, er is altijd vrolijkheid

Onze Coördinator vakantieweken


Dorothy op weg om de gasten in te checken                                en in de bungalow te installeren.

Ga met de cursor over de afbeelding voor de tekst

De Vakantiestaf gezinsweken


Dit enthousiaste team, bestaande uit (van links naar rechts) een gastvrouw, een servicemedewerker, een assistent-coördinator en de coórdinator, gaat al vroeg vauit uit hun resp. huizen in Noord- en Zuidholland (of komen de avond tevoren) naar het vakantiepark.Na een ontbijt (soms) en koffie is het even rustig bijkomen en dan de serviceboxen met linnengoed en schoonmaakartikelen vullen. Daarna worden de bungalows geïnspecteerd en de gasten uitgescheckt en volgt de schoonmaak van de bungalows en het aanvullen van de toiletartikelen en schoonmaakartikelen. Voordat de volgende gasten aankomen draaien de wasmachines en de wasdrogers al in onze servicebungalow of hangt de was in de zon te drogen. Dan is het weer inchecken en linnengoed uitdelen en verder gaan met het wasgoed. Voor alles weer opgevouwen in kast ligt is het alweer het einde van de middag en kan de staf vermoeid weer huiswaarts keren. Soms draait de wasmachine of de droger zelfs nog en schakelt de 'corveeër'  (die gedurende deze week vaak enkele dagen in de bungalow aanwezig is) de apparaten dan uit. De coórdinator of haar assistent reizen de volgende zaterdag dan weer af naar Dirkshorn voor de vakantiegasten aldaar.


De gasten begrijpen niet altijd hoeveel werk de vakantiestaf op zo'n  vrijdag verricht. Maar het team doet dat met veel liefde en inzet, met een smile en goed gemutst! HULDE!


Irish, Fanny, Jane en Dorothy

Vanwege een evalua-tie binnen het vakan-tieteam zal voor het jaar  2020 mogelijk een wat andere, minder starre func-tieverdeling plaats vinden, waarbinnen de teamleden naar gelang de situatie steeds een andere rol kunnen innemen. 

Het park de Katjeskelder is dus een heel kinder-vriendelijk park. Zowel binnen als buiten komen kinderen tot hun recht en worden ze als ze willen bezig gehouden door het animatieteam. En  ze zijn gek op koos Konijn. Je zou de 'disco' eens moeten zien: volop zingende en bewegende kinderen!

De kinderen van het Vakantie- team mogen op de wisseldag mee naar het park en dat betekent dikke lol. Het was dit jaar ook heel mooi en zonnig zomerweer!

Maar eind augustus zijn de zomer-schoolvakanties weer verleden tijd en moet de sevicebungalow weer leeg-gemaakt worden. Voor de coördinator en haar team betekent dat een weekend hard werken. De was van de laatste week moet worden gedaan en weer ingepakt. En zoals boven is te zien, de bestelwagen gaat volgepakt richting Almere, waar het linnen en het beddengoed en de overgebleven voorraad schoonmaakmiddelen weer hun vaste plaats in onze berging/archief kunnen innemen. Tot het volgende jaar, 2020, eveneens weer in hetzelfde park waar het zo goed toeven was.  u, eind augustus,  zijn alle gezins-vakanties voor dit jaar weer voorbij. Alle linnengoed, schoonmaakartikelen en deposables zijn weer ingeladen en naar onze archiefbox in Almere vervoerd en  op-geslagen tot volgend jaar.
De seniorenvakanties lopen nog door tot Oud- en Nieuwjaar

In bijzondere geval-len is maatwerk vaak wel mogelijk.